Over ons

Cropsie is dé online markt voor jouw moestuin

My first ice cream.

Bied je producten uit de tuin direct lokaal aan en vind al je benodigdheden. Laten we samen goed boeren!

Wij geloven erin dat er veel en veel meer voedsel lokaal kan worden geteeld in jouw directe omgeving. Denk daarbij aan Stadsboerderijen, wegstalletjes, moestuincomplexen, pluk en daktuinen of zelfs het lekkerste fruit uit je eigentuin. Cropsie geeft de mogelijkheid al deze lokale versheid te verhandelen en direct te delen met de regio. Samen kunnen wij zorgen voor een gezonder, verser en avontuurlijker aanbod waarbij we bijdragen aan betere biodiversiteit en lagere CO2 uitstoot.

Help mee!

Onze gedachte is dat iedereen kan bijdragen, want alleen samen kunnen we groeien naar een wereld waarbij voedsel en teelt weer meer in het tekenstaat van mens en natuur. Ben je professionele aanbieder, fanatieke hobbyteler of heb gewoon wat fruit, groenten of eieren over uit je tuin? Cropsie geef je de mogelijkheid tot het vinden van nieuwe fans en direct te starten met generatie van extra inkomsten. Wacht niet, maak eenvoudig een account aan en begin direct met verkopen!

We horen graag van je

We staan uiteraard klaar voor al jullie vragen en of opmerkingen. Dit kun je het beste doen via ons adres [email protected]

Volg en benader ons ook op Facebook of Instagram. Tot snel!